BFL FIFA 16 Demo Extender v1.0

BFL FIFA 16 Demo Extender добавя към демото на FIFA 16 български отбори. Ето какво съдържа:

1. Отборите на Лудогорец Разград, Литекс Ловеч, Левски и ЦСКА София
2. Актуални домакински, резервни и вратарски екипи
3. Актуални състави на отборите
4. Флагове, знамена, трансперанти на отборите

Внимание: Възможно е да се появят проблеми с лицата на някои играчи.

Изтегли: MediaFire.com

_________________________________

Начин на инсталиране:

1. Изтеглете демото на FIFA 16, препоръчително от Origin.
2. Изтеглете и пуснете BFL FIFA 16 Demo Extender v1.0.
3. Следвайте инструкциите на инсталационната програма. Когато стигнете до екрана за избор на директория, ако програмата не е намерила сама директорията, където е инсталирано вашето демо, изберете сами папката.
4. След края на инсталационната програма, можете да стартирате играта и да се забавлявате!

Начин на деинсталиране:

Ако искате да премахнете BFL FIFA 16 Demo Extender v1.0 и да играете чисто демо, пуснете файла bfl_16_demo_uninstall.bat, който се намира в директорията, където сте инсталирали демото на FIFA 15. След това, ако отново искате да играете демото с български отбори, пуснете bfl_16_demo_install.bat.

При проблеми и въпроси, посетете нашия форум: http://forum.bfl-team.com/

 1. Александър

  Това демо означава ли, че ще има патч за фифа 16
  Да не стане като миналата година

 2. Момчета надявам се независимо от нападките който отнесохте покрай BFL-to за FIFA 15 което така и не излезе ……да се апстрахирате и да докаже на всички че можете все още да правите БФЛ….както впрочем винаги сте правили на ниво(без последната година)….

  P.S. И бъдете така добри да информирате малко повече хората за да не стига до такива груби коментари който неминуемо се отразяват на вашето желание да правите пачове…..

  😐

 3. Ще има грънци тези лъжци само се гаврят с нас, кой знае какъв тъшак ще пуснат, обещаваха всички стадиони в А Група, сега като ги няма миризливите чорбари в проф. футбол, да ги видя тези дали няма да направят и някоя В Група, на лъжци няма как да се вярва, освен да лъжат друго не знаят 👿 👿 👿 👿 👿 Помияри

 4. Този форум отдавна замря, Вие да не очаквате, че тези ще пуснат каквото и да било ?!? Ще направят мод, толкова, колкото направиха за 15-ката, като нямат време и възможности, което е разбираемо, да казват, че не могат и да си закриват дейността и сайта. Да са живи и здрави!

 5. Ако нямат време хората, да си кажат и да не се занимават, защото оставят някои хора само с надеждата. Иначе толкова години се игра Фифа с българските отбори, адмирации, за което, още повече, че беше безплатно. Поздрави!

 6. SHTE IMA LI MOD ZA FIFA 16 ?

 7. Лудница е играта !

 8. Disfruté leyendo tu artículoi. Drucy Simmonds Hillary

 9. Your blog is a success, very complete. Ahhh when passion is there, everything is 🙂 Genna Russell Niko

 10. Schöner Artikel! Danke .. Maribel Jard Eldwen

 11. As I website possessor I believe the content matter here is rattling wonderful , appreciate it for your efforts. Vi Hillyer Nabal

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *BFL Team © 2002-2010 | Всички права запазени.